10.11.08

Αστρολογια συναστρια Mikhail Kalashnikov & Avtomat Kalashnikova (ΑΚ-47 )






















Ο διάσημος πλέον Ρώσος σχεδιαστής όπλων Mikhail Timofeyevich Kalashnikov, γεννήθηκε στις 10 Νοεμβρίου του 1919 στο χωριό Kurya του Altai Krai, από οικογένεια φτωχών αγροτών. Άρχισε την καριέρα του σαν μηχανικός σιδηροδρόμων, όπου είχε τη δυνατότητα να μάθει αρκετά σχετικά με τη μηχανουργική τεχνολογία. Το 1938 στρατολογήθηκε στον κόκκινο στρατό όπου υπηρέτησε ως επικεφαλής άρματος μάχης. Τον Οκτώβριο του 1941 τραυματίστηκε σοβαρά στη μάχη και στάλθηκε στα μετόπισθεν. Όπως ήδη προαναφέρθηκε άρχισε να σχεδιάζει το πρώτο του όπλο στο νοσοκομείο και σύντομα μεταφέρθηκε στο εργαστήριο του Αεροπορικού Ινστιτούτου της Μόσχας. Ενώ εργαζόταν εκεί ο Kalashnikov παρήγαγε αρκετές καινοτομίες σχετικές με τα άρματα μάχης, με σημαντικότερη ένα μηχανισμό που καταμετρούσε τις βολές. Σε μερικά χρόνια προήχθη στον βαθμό του επικεφαλής μηχανικού και του δόθηκαν πολύ περισσότερες δυνατότητες. Το 1947 σχεδίασε το ΑΚ-47, το οποίο υιοθετήθηκε από τον κόκκινο στρατό το 1949. Το όπλο αυτό αποδείχθηκε η διασημότερη επινόησή του και διέσπειρε την φήμη του σε όλο τον κόσμο, τοποθετώντας τον μεταξύ των ικανοτέρων σχεδιαστών όπλων.

Η ονομασία ΑΚ-47 προέρχεται από τα αρχικά των λέξεων Avtomat Kalashnikova και το έτος κατασκευής του 1948. (Автомат Калашникова образца 1947 года). Πρόκειται για αυτόματο επιθετικό τουφέκι αερίων, που χρησιμοποιήθηκε από πολλά έθνη του πρώην ανατολικού μπλοκ κατά τη διάρκεια του ψυχρού πολέμου.

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ

Συμφωνα με αρθρο της σοβιετικης εφημεριδας ΠΡΑΒΝΤΑ το ΑΚ-47 εγινε αποδεκτο σαν οπλο του Κοκκινου στρατου στις 10-1-1948 απο την ανωτατη επιτροπη εξοπλισμου.Θα κανουμε μια συναστρια Mikhail Kalashnikov & Avtomat Kalashnikova (ΑΚ-47 ).

Ο Ερμης του Mikhail Kalashnikov σε συνοδο με τον Δια του ΑΚ-47 στον Τοξοτη μας δειχνει την ευρηματικη σχεδιαση του οπλου.Ο Κρονος του Mikhail Kalashnikov σε συνοδο με τον Αρη του ΑΚ-47 κανει το οπλο που δεν χανει ποτε,αλλωστε ειναι το μονο οπλο στον κοσμο που δεν κανει εμπλοκη,πως αλλωστε να κανει μια Παρθενισι παραγωγη.Η συνοδος Δια τουMikhail Kalashnikov με τον Κρονο του ΑΚ-47 στον Λεοντα το κανει ενα οπλο παντος καιρου,το αγαπημενο οπλο ολων των ανταρτων ανα τον κοσμο.Ο βορειος δεσμος του Mikhail Kalashnikov σε συνοδο με τον Χειρωνα του ΑΚ-47 στον Σκορπιο, κανει οπλο να σκορπα τον θανατο,ο οποιος εχει καποιο σκοπο,διαβασε απελευθερωτικοι πολεμοι εναντια των κατακτητων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: