29.6.12

Καλοκαιρινό «Έχεις άστρο», με ερωτικές και όχι μόνον προβλέψεις



Καλοκαιρινό «Έχεις άστρο», με ερωτικές και όχι μόνον προβλέψεις         
Σήμερα στις δώδεκα τα μεσάνυχτα ακριβώς και για δύο ώρες, η Βασιλική Κόντη και ο Γιάννης Ριζόπουλος, στο καθιερωμένο ραντεβού τους στο Channel 9, συζητούν, αναλύουν και παρουσιάζουν τα πάντα γύρω από την Αστρολογία, με το δικό τους μοναδικό ...passing game!
Η αποψινή εκπομπή, που είναι και η τελευταία της σαιζόν, είναι αφιερωμένη στο καλοκαίρι, τις διακοπές και φυσικά τους καλοκαιρινούς έρωτες.
Τι προβλέπεται για τους επόμενους τρεις μήνες; Ποιά ζώδια θα αγγίξει ο έρωτας με το μαγικό του ραβδί; Ποιά είναι η καλύτερη περίοδος για να δράσετε και τι πρέπει να αποφύγετε;
Οι απαντήσεις σε όλα αυτά τα ερωτήματα θα δοθούν επί της οθόνης, γι αυτό ...στηθείτε στους δέκτες σας κρατώντας τις δέουσες σημειώσεις!
Επίσης, οι οικοδεσπότες θα απαντήσουν στα μηνύματα και τις απορίες που εσείς διατυπώσατε στην σελίδα της εκπομπής στο Facebook "Έχεις άστρο με την Βάσια Κόντη και τον Γιάννη Ριζόπουλο».
Και αν δεν το έχετε κάνει ήδη, προλαβαίνετε μέχρι τις 16:00 σήμερα να θέσετε τα δικά σας ερωτήματα και φυσικά να κάνετε like στην σελίδα!
Το Channel 9 εκπέμπει μόνον στην Αττική αλλά μπορείτε να το δείτε live και μέσω διαδικτύου στην διέυθυνση http://wwitv.com/tv_channels/b6155.htm
Η εκπομπή θα παιχτεί σε επανάληψη την Κυριακή στις 7:30 το πρωί και για όσες ή όσους δεν μπορέσουν να την παρακολουθήσουν, το βίντεο της θα είναι διαθέσιμο εδώ την Δευτέρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: