7.10.12

Η Αστρο-χαρτο-γραφια της επισκεψης της φραου Μερκελ




Στις 12 το μεσημερι, την Τριτη 9-10-2012, ερχεται η φραου Μερκελ για πολλους και διαφορους λογους δηλ ΝΑ  κανει επιθεωρηση της κατοχης κυβερνησης του κυριου Σαμαρα, αν είναι καλο παιδι, για να μεινει για λιγο πρωθυπουργος, πριν την καταλυση των ανακτορων της ξεφτιλας και της λομογιας.

 Ο χαρτης μας δειχνει ότι η Ελλαδα είναι μεταξυ του Ουρανου και του Ηλιου, που μας δειχνει ότι ο λαος σχεδιαζει την ανατροπη του κυριου Σαμαρα, λογω των μετρων που του ψυθηριζει στο αυτι η φραου Μερκελ. Κατι θελουν να κερδισουν επικοινωνιακα οι συμβουλοι της κυβερνησης, αλλα επειδη δεν καταλαβαινουν την αντιθεση Ουρανου-Ηλιου, νομιζουν ότι ολοι είναι βλακες και θα πιστεψουν τα παπαγαλακια τους στα ΜΜΕ. Η ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΑΥΤΗ θα φερει εντονες αναταραξεις στους κολπους της κυβερνησης και της κοινωνιας, είναι καλο να μην κανουν χρηση των μεγαλων λογων για σωτηρια και τα αλλα σχετικα γιατι θα βρεθουν συντομα στην δυνη του κυκλωνα, αλλα τοτε θα είναι αργα να σωσουν το τομαρι τους.

Οι γραμμες του Ηλιου και Ουρανου δεχοντα τομες από τον πλανητη Αρη, που περνα από το Βερολινο, που μας δειχνει εντονες βιαιοτητες, που μπορει να εχουμε και χρηση αλλων κατασταλτικων μηχανισμων, για να μη γινει της Κορεας και του Βιετναμ, οποιος καταλαβε καταλαβε και το κριμα στο λαιμο τους.

Τα κακα νεα εχουν και συνεχεια. Η τομη της γραμμης του Δια με εκεινες του Ηλιου και Ουρανου, κανει την κατασταση δραματικη για την κυβερνηση, γιατι τωρα φαινεται ο αληθινος πρωθυπουργος της Ελλαδας, που πρεπει να δωσει λογο στον λαο για την καταλυση της Δημοκρατιας, η αρχη του τελους για την Νεα Δημοκρατια ΚΑΙ των δημογεροντων  των Βρυξελλων. Παραλληλα μας δειχνει ότι τα οικονομικα σκανδαλα, μπορει να απασφαλησουν την περονη της αγανακτησης και τοτε θα δουμε τι εννοει για το ΧΑΟΣ Ο ΗΣΙΟΔΟΣ.
 


Δεν υπάρχουν σχόλια: