27.1.15

Αστρολογικη ερμηνεια της ορκωμοσιας Τσιπρα




Στις 26-1-2015 και ωρα 15.59 ο κυριος Τσιπρας ορκιστηκε πρωθυπουργος της ελλαδος με πολιτικο ορκο.Ας δουμε τι μπορει να μας πει ο χαρτης της ορκωμοσιας του.
Εχουμε μια αντιθεση Ουρανου-Βορειου Δεσμου της Σεληνης στον αξονα 4-10. Αυτό μας δειχνει ότι θα φερει επαναστατικες αλλαγες στην λειτουργεια της κυβερνησης, που η  ΝΔ δεν θα μπορει να τις παρακολουθησει και μονιμα  θα είναι σε μια ψυχωτικη κατασταση. Η παρουσια της Σεληνης στον 10 οικο, κυβερνητης του πρωτου οικου, μας δειχνει ότι η κυβερνηση είναι κατω από τον ελεγχο της κοινης γνωμης, που απαιτει την αποκατασταση των πολιτικων ηθων, όπως μας δειχνει και το εξαγωνο Σεληνης-Αφροδιτης.

Ας δουμε τωρα τον αξονα 2-8 που είναι τα οικονομικα. Εχουμε μια αντιθεση Δια-Ερμη, που μας λεει ότι θα λαβει μετρα για την τονωση του εμποριου, μετα από συζητηση με τους συμμαχους μας,κυβερνητης του 2 οικου ο Ηλιος  στον 7 οικο, που θα γινει μεσα σε ένα κλιμα συνεργασιας όπως μας δειχνει το τριγωνο Ηλιου- Βορειου Δεσμου της Σεληνης.
Ας δουμε και τον 6 οικο που κυβερνα την εργασια .Εχουμε ένα Πλουτωνα σε ημι-τετραγωνο με την Αφροδιτη, που μας δειχνει ότι θα προσπαθησει να βρει τον κρυμμενο πλουτο ιδιωτων, δυσκολη υποθεση, γιατι όλα αυτά τα λαμογια θα προσπαθησουν να προστατευσουν τα κερδη τους, όπως μας λεει και το τετραγωνο Πλουτωνα- Βορειου Δεσμου της Σεληνης.Συμμαχος του όμως θα είναι ο κυβερνητης του 6 οικου που είναι ο Διας, που βρισκεται στον 2 οικο, διαβαζε τραπεζες, και εχουμε το τριγωνο Δια-Ουρανου, που θα βοηθησει στην ολη υποθεση του μαυρου χρηματος.

Για αρχη ο πρωθυπουργος εχει συμμαχο του και τους ουρανους, αλλα τα πραγματα δεν είναι ευκολα και θελει δουλεια και μεθοδικοτητα…συντομα θα ξερουμε τα αποτελεσματα…..



Ας δουμε τι λεει και η αστρογεωγραφια.
Εχουμε διελευση του Πλουτωνα στον 7 οικο ακριβως πανω από την Αθηνα, που μας δειχνει ότι σχεση μας με τους συμμαχους μας θα περασει χιλια κυματα, μεσα από εντασεις με τους Γερμανους, μιας και εχουμε τομη του Πλουτωνα και το Αρη πανω από το Βερολινο, αλλα θα εχουμε κοντα μας τους Ισπανους, διελευση της Αφροδιτης πανω από την Μαρδιτη και τους Γαλλους ο Ποσειδωνας πανω από το Παρισι.
Κουραγιο στον κυριο Τσιπρα…στο τελος νικουν οι μαχητες….

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΚΟΡΩΝΑΚΗΣ



Δεν υπάρχουν σχόλια: