29.1.15

Ο ΤΣΑΡΟΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΥΡΙΟΣ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟΥ ΤΟΥ




Στο ωροσκοπιο του παρατηρουμε ένα μεγαλο τριγωνο στα ζωδια του νερου. Συγκεκριμενα εχει συνοδο Σεληνης-Αρη στο ζωδιο του Καρκινου, που μας δειχνει ότι ενδιαφερεται για τον πλουτο των αλλων που βρισκονται στην  χωρα του.Η θεση του Ποσειδωνα στον Σκορπιο τον κανει ένα πολιτικο που ξερει καλα τα ιδεολογηματα των αντιπαλων του για την οικονομια. Το τριγωνο Ποσειδωνα-Σεληνης-Αρη τον κανει ένα πολιτικο που λαμβανει σοβαρα την γνωμη του λαου, που την χρησιμοποιει εναντια στις ιδεολογιες των αντιπαλων του.Το τριγωνο Ποσειδωνα-Ερμη χαρακτηριζει τον πολιτικο που εχει την ικανοτητα να μεταδωσει τα ορασματα του στον λαο και να θεσει τις βασεις για την αναπτυξη νεων πολιτικων για το μελλον της χωρας του.Σε αυτό βοηθα και το τριγωνο Ερμη-Σεληνης-Αρη που τον κανει λαοφιλη και μαχητικο για τις αξιες της χωρα του.

Η αντιθεση Ερμη-Πλουτωνα τον κανει να εχει πολλους ασσους στον μανικι του, για οσους επιβουλευονται την πολιτικη του,ενας δυσκολος αντιπαλος για τους γραφειοκρατες της Ευρωπαικης Ενωσης και της κυριας Μερκελ.Ηλθε για να μεινει ορθιος και ζωντανος στην μαχη της πολιτικης αλλα και εναντια των συμφεροντων των μυστικων υπηρεσιων.

Το τριγωνο Αφροδιτης-Ουρανου πολλες φορες θα φανει στην καταγραφη των παραξενων οικονομικων θεωριων του, που θα γνωρισει σκαπανεβασματα, αλλα στο τελος θα είναι ο νικητης, γιατι το ηθος είναι αυτό που νικα στο τελος…εστω και αργα.

Η συνοδος Κρονου στον Αιγοκερω και Δια στον Υδροχοο τον κανει ένα ρεαλιστη της αξιας του χρηματος, που όμως θελει να κινειται σε διαφορετικες ατραπους, από την καταστημενη οικονομια των αγορων, αλλα παντα θελει τολμη και αρετη κάθε οικονομικο αλμα, εναντια στην κατεστημενη θεωρια.

Η χιαστη Ηλιου-Πλουτωνα τον κανει ένα πολιτικο που θελει αλλαγες ακομη και με υπογειες διαδρομες, που οι περισσοτεροι αγνοουν και κανει τους αντιπαλους του να χρησιμοποιουν υπογειες διαδρομες, που παντα πρεπει να λαμβανει υποψιν του.

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΚΟΡΩΝΑΚΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: