3.2.15

Η ΥΣΤΕΡΙΑ ΤΗΣ ΜΕΡΚΕΛ ΚΑΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΜΙΑ ΨΥΧΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΜΑΤΙΑ


Η υστερικη Μερκελ, μεσω της στασης της προκαλει τον Συριζα να παραγει γνωση, για να απαντα στα ερωτηματα της ξανα και ξανα. Η γνωση αυτη που παραγεται ειναι αποτελεσμα της νεωτερικης επιστημης.Η γνωση αυτη ομως ειναι ανικανη να εμπνευστει απο την επιθυμια, δηλαδη η Μερκελ ειναι ανικανη να απολαυσει , να αγαπησει και να αγαπηθει, λογω τουν κληρικου πατερα της και του Προστεταντικου Δογματος που πρεσβεύει. Ο πατερας της εχει απορριψει την νεωτερικοτητα,και  για να αποφυγει ενα συμβολικο ευνουχισμο η ιδια τα ριχνει στον ΣΥΡΙΖΑ, γιατι ειναι δεσμια της κοινης γνωμης, του καταναλωτισμου και των ΜΜΕ, που αναπαραγουν τις υστερικες θεσεις της, γιατι ο ΣΥΡΙΖΑ τους απειλει την κυριαρχια τους  και τον ρολο του Συμβολικου Πατερα.

Η Μερκελ ειναι το αστηρικτο υποκειμενο του ασυνειδητου, που υστερικοποιειται εξαιτιας των φορμαλιστικων θεσεων του ΣΥΡΙΖΑ,που  προσπαθει να την κανει υστερικη γιατι της στερει τον νομο και την πιστη και ολα ειναι δυνατον να λαβουν χωρα, απο καποιον που θελει να γινει ο ΚΥΡΙΟΣ του παιγχιδιου ( διαβαζε Τσιπρας).Η αδυνατοτητα της πραγματοποιησης των απαιτησεων της υστερικης Μερκελ την  οδηγουν στο τελος  να μπει στην θεση του ΑΛΛΟΥ,με κυριαρχο χαρακτηριστικο την ορμη του θανατου να γινει η κολαση της, και να πρεπει να το απολαυσει, να το μετουσιωσει για να γνωρισει την ΑΛΗΘΕΙΑ της μεσω του λογου της ψυχαναλυσης που ειναι ο ΣΥΡΙΖΑ.

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΚΟΡΩΝΑΚΗΣ

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Πως βλεπετε την κατασταση λιγο πριν τα eurogroup για την Ελλαδα,θα μας περασουν πριονοκορδελα η μηπως υπαρχει καποιο plan b απο την ελληνικη πλευρα,ενας ελιγμος κοντρα στις πιεσεις,τα τελεσιγραφα,τις απειλες,ενας ασος στο μανικι.

Οι αναλυσεις και οι προβλεψεις πολλες,καποιοι λενε οτι η μερκελ θα αντιμετωπισει μεγαλα προβληματα απο ενα μεγαλο οικονομικο σκανδαλο που θα ξεσπασει στη γερμανια,αλλοι παλι προβλεπουν οτι ο τσιπρας θα ζητησει βοηθεια απο τη μοσχα αν δεν υπαρξει συμφωνια με τους εταιρους.

Κρατηστε μας ενημερους οσο μπορειτε με τις αστρολογικες σας εκτιμησεις.