11.2.15

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΗ ΕΡΜΗΝΕΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΩΝ ΔΗΛΩΣΕΩΝ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΣΙΠΡΑ




ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΑΙ Η ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΑΠΟ ΙΔΙΩΤΕΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΟΥΣ  

Οι περισσοτεροι που  ξερουν Αστρολογια, αλλα δεν εχουν εμβαθυνει ατην Πολιτικη Αστρολογια, τους ξαφνιαζει η αντιθεση Ηλιου-Δια στον αξονα εκτου/δωδεκατου οικου.Η ερμηνεια αυτή σε πολιτικο επιπεδο είναι ότι η κυβερνηση είναι δεμενη στο αρμα των προεκλογικων της εξαγγελιων, οσο αφορα την υγεια,τον στρατο και στους εργαζομενους, όπως φανηκε καθαρα στις εξαγγελιες της.

Ο βασικος υποτονος του Ηλιου εκφραζεται μεσω του εβδομου οικοu,στον οποιο βρισκεται η Αφροδιτη, που στην πολιτικη αστρολογια είναι η κοινωνια για την οπoια γινονται όλα  μεσω της πολιτικης ηθικης του αρχηγου, διαβαζε Τσιπρας.

Η συνοδος          Αφροδιτης Αρη στον εβδομο οικο, μας δειχνει ότι η κυβερνηση δεν σηκωνει μυγα στο σπαθι της για  συμφωνιες που δεν  εχει υπογραψει Η Ελλαδα θα δωσει  μαχες για τις ανατροπες των,αλλα ο μαχητης παντα εχει στο πλευρο του την ΗΘΙΚΗ ΤΟΥ.Μη ξεχνατε ότι η Αφροδιτη είναι σε εξαρση στους Ιχθεις.

Δευτερος υποτονος του Ηλιου εκφραζεται στον δευτερο οικο, στον οποιο εχουμε συνοδο Σεληνης-Βορειου Δεσμου, που μας δειχνει ότι εχει συμμαχο το λαο, που εχει υποστει μια οικονομικη γενοκτονια από τις οικονομικες ελιτ, μιας και η συνοδο λαμβανει χωρα στον δευτερο οικο.Η αντιθεση Ουρανου με την συνοδο Σεληνης-Βορειου Δεσμου, μας δειχνει ότι ο Τσιπρας, είναι ενας οδηγος των ποθων του λαου, όχι με τα καπριτσια των περασμενων Πρωθυποργων, αλλα με την ορμη του οραματος, για μια κοινωνια που πρωτο λογο θα είναι η οικονομικη θεση του λαου, που θα την παλεψει σκληρα, αλλα στο τελος θα εχει θετικα αποτελεσματα, μεσα σε μια ζουγλα γερακιων και πυραγχας.Αντι να καταριεται το σκοταδι, αναβει το κερι του Ουρανου, το συμβαν κατά Μπαντιου, και όλα είναι δυνατα, γιατι το χαος εχει και αυτό νομους, που καλυτερα τους καταλαβαινουν οι ερωτευμενοι με τις αρχες του Ουμανισμου.

Και οποιος καταλαβε….καταλαβε… ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΔΕΝ ΠΑΡΑΔΙΔΟΝΤΑΙ….

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΚΟΡΩΝΑΚΗΣ

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...


Ευχαριστουμε για την ενδιαφερουσα αστρολογικη αναλυση ! Μηπως θα μπορουσατε

Επειδη τα μη-προσκυνημενα κεφαλια.. ΚΟΒΟΝΤΑΙ, ποια μερα - μετα τις 12 Ιουλιου 2015 - θα μας χτυπησουν οικονομικα οι Ευρωπαιοι ?
Ευχαριστω

Gorgio25 είπε...

Δυστυχως δεν βλεπω πως αυτη η κυβερνηση δεν θα υποκυψει στις ασφυκτικες πιεσεις και απειλες των δανειστων και της γερμανικης λιτοτητας.Ηδη τους βαλανε να υπογραψουν μνημονιο 3ο.Eνα βουνο με τους ολιγαρχες στα εσωτερικα,ενας βρωμικος οικονομικος πολεμος απο γερμανους,ΕΚΤ,ΔΝΤ,δανειστες.

Υπαρχει περιπτωση να εχουμε εκλογες εντος Μαρτιου η καποια διακοπη ρευστοτητας στις τραπεζες? Μην ξεχναμε οτι 20 μαρτιου εχει ολικη εκληψη.